Szombaton kora este a Thököly úton haladó autósok jelezték rendészeinknek, hogy a Róna utca Thököly út kereszteződésétől nem messze egy férfi fekszik a földön. Kollégáink a helyszínre siettek, ahol egy gyalogosgázolás áldozatát találták az úton fekve, egy középkorú férfit, vérző fejjel és eszméletlen állapotban.

Az esetnél már jelen volt két polgárőr, akik éppen nem voltak szolgálatban, de kérés nélkül segítettek a helyszín biztosításában, a rendészekkel közösen körbezárták a férfit, hogy kíváncsiskodók ne zavarják az orvosi beavatkozást.

Egy doktornő és egy ápoló észlelték a súlyos helyzetet, nem messze haladtak el az autójukkal, és a sérült segítségére sietettek. A rendészeti autóban lévő defibrillátort készenlétbe helyezve megkezdték a férfi újraélesztését, melyben segítségükre volt a 112-es segélyvonal végén egy szakember. Időközben a rendőrök is megérkeztek, hogy kikérdezzék a gázolót és elvégezzék a baleseti helyszín vizsgálatát.

Amikor megérkezett a mentőegység, közös erővel megkezdődött a küzdelem a férfi életéért. Kolléganőnk is részt vett a műveletben, hiszen a mentősöknek minden segítségre szüksége volt ahhoz, hogy hosszas próbálkozás után végül stabilizálják a férfi életét.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett ennek a helyzetnek a megnyugtató lezárásában, nem lehetett könnyű estéjük!

A sérült állapotáról sajnos nincsenek további információink, de gyors felépülést kívánunk neki!