Egy férfi pizsamában ült reggel 9 óra óta egy padon az Ond vezér park környékén, és csak bámult maga elé. Egy környékbeli lakos este hat óra táján úgy érezte, ez nincs így teljesen rendben, és értesítette a kollégáinkat. Amikor a rendészet munkatársai a helyszínre érkeztek, a 60 év körüli férfi elmondta nekik a nevét, és néhány adatát, de hogy honnan érkezett, és miért ül reggel óta ott pizsamában, arra nem kaptak egyértelmű választ.

Amikor a megadott információk alapján rákerestek a férfira a rendőrségi oldalon, kiderült, hogy jó nyomon jártak, egy eltűntnek nyilvánított személy ült előttük. Rendészeink értesítették a rendőrséget, és a járőr intézkedése nyomán derült ki, hogy az úr nemrégiben agyvérzésen esett át, és előző napon tűnt el a szállóról, ahonnan másnap szállították volna az idősek otthonába gondozásra.

Hamarosan egy közeli balesetnél segédkező mentőautó munkatársai siettek segítségünkre, akik átvették tőlünk a férfit, szakszerű ellátásban részesítették, majd visszaszállították a jelenleg otthonául szolgáló szállóba.